Hai-O

Hai-O
Hai-O My Choice For Life

9/10/2012

Waist Nipper vs Bengkung

Hi Readers...

Apa kegunaan bengkung? Biasanya orang memakai bengkung untuk mengempiskan perut. Bagi wanita selepas bersalin, wajib memakai bengkung untuk memastikan angin tidak masuk, dan perut tidak menggeleber. Tapi kebanyakan wanita hanya memakai bengkung semasa di dalam pantang saja. Tidak ramai yang menyedari kenapa pentingnya memakai bengkung.

Bagi yang suka menjaga penampilan diri terutamanya di bahagian perut, korset menjadi pilihan utama. Walaubagaimanapun, saya nak pastikan anda jelas di sini bahawa, antara bengkung biasa dan Waist Nipper Hai-O, terdapat perbezaan yang sangat ketara.
  1.  Fabrik yang lembut dan boleh regang
  2. Tulang keluli fleksibel
  3. Tali boleh laras
  4. 3 tahap cangkuk untuk penyelarasan pinggang
Jom kita study sikit apa kelebihan Waist Nipper:

  • Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan. Ini perbezaan yang tidak dapat di mana-mana korset lain.
  • Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.
  • Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.
  • Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang.
  • 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
Jom try waist nipper ini. Boleh sms saya kalau nak cuba rasa bagaimana perbezaannya dengan bengkung yang lain. Tiada bayaran dikenakan untuk sesi percubaan ini. Imtiaz 013-3333095.

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews