Hai-O

Hai-O
Hai-O My Choice For Life

Jul 2, 2011

Bio Aura Water Filter -Harga Promosi Penapis Air Bermineral

Salam 1 Malaysia!!..

Bagi anda yang masih tercari-cari penapis air untuk kegunaan harian di rumah anda, inilah berita baik untuk anda.
Saya menawarkan harga promosi pecah telor untuk mereka yang berminat.
  • Miliki penapis air ajaib ini dengan harga mampu milik. 
  • Selain itu anda juga mampu mencegah dan merawat penyakit. Memang banyak 'benefit' penapis air ni, tapi yang paling berkesan buat saya ialah "TAK MIGRAIN LAGI" dan "RASA AIR LEMAK MANIS".
  • Rasa air sangat berbeza kalau dibandingkan dengan air R.O yang selalu kita beli dengan harga murah tu...bila minum rasa pahit dan tak hilang dahaga. (Ini berdasarkan pengalaman sebab saya juga pernah menggunakan air RO sebagai air minuman kami di rumah yang berharga RM3 setong biru. Memang murah tapi tiada khasiat dan berasid; tidak bagus untuk tubuh. Air perlu beralkali untuk kesihatan tubuh sebenar.
  • Kualiti air yang disalurkan ke rumah kita belum tentu bersih walaupun warnanya jernih (Tapi selalunya keruh).Jadi pastikan kita minum dan berikan anak-anak kita air yang sihat.
  • Penapis air ini ada 6 filter untuk memastikan penapisan yang optimum.
Harga RM1500. Harga asal RM2080. Boleh runding..cash on delivery.
HANYA TINGGAL SATU UNIT SAJA LAGI....

SMS ON BIO AURA dan hantarkan ke 012-2673095. Untuk lebih kos efektif, emel pun boleh...imtiaz_putri@yahoo.com.

6 comments:

  1. nk tanye,if nk beli batang filter A-F tu ada x?

    ReplyDelete
  2. perkhidmatan penukaran filter bio aura…..- Filter A RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter B RM 79.00 tempoh 1 thn
    - Filter C RM 150.00 tempoh 1 thn
    - Filter D RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter E RM 150.00 tempoh 3 thn
    - Filter F RM 190.00 tempoh 5 thn
    -casing filter A= RM 40… tempoh—> bergantung kepada pengguna…
    -piping putih biru RM 15… tempoh—> bergantung kepada pengguna…
    -tray untuk filter RM 60 siap pasang, tempoh—> bergantung kepada pengguna…
    -kepala paip RM 35 siap pasang, tempoh—> bergantung kepada pengguna…

    harga pakej filter A,B dan C adalah RM 300. pemasangan percuma sekitar Putrajaya, seri kembangan, cheras, bangi, kajang,
    sedia pos keluar… kos ditanggung pembeli…

    hubungi atau sms 017-3175704 untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. kalau tuan izinkan.... tqvm... jasa tuan dikenang smpi bila2....

      Delete
  4. Saya ada byk unit Penapis Air Bio Aura NEW nak jual murah.Stok saya dan member2 yg masuk bisnes MLM Hai-o tp tak dpt cari downline.skrg amat perlukan duit sbb dah berenti main MLM ni dan ingin buat bisnes lain

    JUALAN RUGI BESAR...RUGI 21K!!!!!

    NEW STOK DARI STOKIS HAI-O!!!!

    Harga RM 500 shj

    harga asal RM 2080

    Berminat call/sms 019-4728996 (cikgu wan)

    *Barang baru dari stokis full box dan original
    *Warranty 1 tahun drp Hai-O marketing (ada warranty card)
    *penghantaran dan pemasangan percuma utk lembah klang_luar pos laju
    *saya agen dan pengedar berdaftar dgn hai-o

    ReplyDelete

Total Pageviews