Hai-O

Hai-O
Hai-O My Choice For Life

9/27/2010

Hilangkan bau busuk dalam kereta anda dalam masa 4 minit!!!


Memperkenalkan BIOZONE CAR STERILIZER

Selalu mengalami perkara seperti bersin yg kerap ketika berada di dalam kereta, pening kepala pabila memasang penyaman udara kereta, atau rasa sakit tekak dan hidung atau nak muntah dan mengantuk apabila memandu dalam keadaan yang lama? Anda mungkin mengalami gejala ini akibat daripada sistem pengudaraan yang tidak baik dan sempurna. Ramai yang tidak tahu bahawa udara di dalam kereta jauh lebih bahaya daripada udara di luar. Anda tahu kenapa? Kerana bahan pencemar berbahaya di dalam kereta dipanggil pencemar organik meruap yang mengakibatkan kegatalan pada mata, hidung, kerongkong dan paru-paru.Selain bahan pencemar ini, anda juga terdedah kepada bau enjin dan petrol akibat putaran penghawa dingin di dalam kereta. Kami memperkenalkan alat penyegar di dalam kereta yg bertindak BIOzone Car Sterilizer menggunakan teknologi khusus termasuk 'cold plasma' yang menggabungkan penghasilan ozon dan ion plasma. Ia akan menukar oksigen (O2) kepada ozon (O3) yang kembali menjadi oksigen setelah menjalankan fungsi untuk menyingkirkan bahan-bahan pencemar. BIOzone Car Sterilizer:

 Menyingkirkan bahan organik meruap (' volatile organic compounds', VOC) yang berbahaya, bau tembakau, bau haiwan peliharaan dan bau automobil

 Membasmi bahan-bahan pencemar biologikal (bakteria)

 Menyegarkan udara dalam kereta

Kelebihan BIOzone Car Sterilizer:
• Selamat • Ringan • Mudah digunakan • Mesra alam • Tanpa penyelenggaraan

Cara penggunaan: Masukkan BIOzone Car Sterilizer ke dalam soket pemetik api rokok. Unit akan dihidupkan (dengan bulb yang menyala). Pasangkan penghawa dingin untuk penyegaran udara yang berkesan.

Harga: RM175 (Ahli RM150)
Berminat hubungi saya 012-2673095 (En Zul)

1 comment:

  1. salam. tahniah untuk HAI-O kerana memperkenalkan produk BIOZONE.sungguh hebat.. uji kaji yang dibuat adalah dapat menghilangkan bau busuk dalam kereta termasuk bau muntah anak kecil dalam masa 5 minit...sungguh hebat..

    ReplyDelete

Total Pageviews