Hai-O

Hai-O
Hai-O My Choice For Life

1/03/2013

Pakai Short Bra- Aktifkan Pengeluaran SUSU badan

Betul ker ni..tak cayalah....

Apa yang special SHORT BRA Premium Beautiful ini adalah fungsi dan kebaikan yang terdapat pada BRA ajaib ini. Dari segi rekabentuknya yang nampak esklusif, ia bukan saja dapat mencantikkan bentuk payudara malah ia juga turut membantu memberikan kesihatan kepada si pemakai. Sebab apa? 

Cup dia yang penuh – menampung semua isi payudara supaya tetap mampat seperti di dalam takungan. Nampak UMMPPHHH!!!

Bagi ibu yang menyusukan bayi, sudah tentu pemilihan bra adalah sangat sensitif. Banyak perkara yang perlu diambilkira. Seperti saya contohnya, memang selesa pakai Short Bra ni terutamanya sebab cepat saja susu penuh.  Tak sabar-sabar nak express susu untuk disimpan dalam freezer.

Lagi pulak bila pakai, penampilan nampak sangat cantik dan konfiden. Cuba pakai kalau tak percaya. Memang terbukti sangat BEST…Pakai bra biasa yang palilng mahal pun tak dapat keNIKMATAN macam pakai SHORT BRA Premium Beautiful ni…


Apa beza dengan bra biasa? Confirm ada beza. Cuba tengok bra yang minah salleh ni pakai. Cup tidak penuh, besi bawah breast seperti menekan bawah abdomen (sesak nafas aku tengok), lace longgar menyebabkan tiada keanjalan fabrik untuk tampung breast (sampai tersembul muntah keluar dari bra). Kalau bra macam ni di pasaran harganya lebih kurang RM100 kan, tapi tahan berapa lama? Tak sampai setahun pun.


SHORT BRA Premium Beautiful mempunyai warranty di mana jika ada kerosakan atau cangkuk tercabut, kita boleh hantar untuk dibaiki semula PERCUMA..

Serius you should TRUST ME..memang best..

SMS saya untuk tempahan dan ada demo set utk dicuba....013-3333095.  

No comments:

Post a Comment

Total Pageviews