Hai-O

Hai-O
Hai-O My Choice For Life

9/06/2011

Premium Beautiful Rawat Sakit Lutut


Sakit Lutut….Best Betul Premium Beautiful Ni


Aduhai…raya dah lepas. Sakit badan, sakit lutut, sakit perut..semua ada. Maklumlah, masa raya tak ingat dunia..
Malam sebelum raya dah teruk bekerja keras menyiapkan masakan hari raya. Asyik memasak dari pagi sampai tengah malam, tak sedar yang saya ni baru lepas bersalin caeserian pulak tu.
Bila nak tidur, Tuhan saja yang tahu betapa sakitnya pinggang, belakang badan, lutut macam dah bengkak dan yang lebih menyayat hati, tempat jahitan bersalin saya merengat-rengat, pedih tak terkata.
Ligamen dan otot perut dah rasa macam nak bengkak. Aduhai sakitnya….Malang betul tak bawa balik Premium Beautiful ke kampong…
Seminggu cuti raya dekat kampong, kini saya kembali bekerja, Sakit masih ada terutama pinggang sebab mendukung bayi comelku yang sudah mencecah 6.5 kg. Terus saya pakai semula waist nipper dan as usual,
5 minit baru pakai, dengan kuasa Allah saya sudah tak sakit pinggang lagi…Kan saya kata korset ni ajaib.
Long girdle pulak merawat sakit lutut saya yang memang sudah lama saya alami kerana kecederaan akibat bersukan.

Best betul corset ni, 1001 kegunaan kecantikan dan kesihatan. Rebat masih on lagi...jom cuba...
Call or sms 013-3333095 untuk maklumat lanjut.

http://aurabeautiful369.blogspot.com/2011/02/aduhai-sakit-pinggangpremium-beautiful.html

1 comment:

  1. untuk hilang atau kurang kesakitan di bahagian lutut cuba sapu minyak DABUS Aromaterapi. juga berkesan untuk mengubati parut dan kesan luka.

    ReplyDelete

Total Pageviews